Video Business Card

Een video brochure kan ook geleverd worden in het formaat van een visitekaartje. Wij noemen dat een video business card. Een video business card heeft dezelfde open play technologie als de video brochure maar is gemaakt in een businesscard formaat. Dit maakt de video business card uniek!

Verschillende schermformaten
De video business card is door het kleine formaat alleen te leveren met een 2.4 inch scherm. Het scherm heeft een display resolutie van 320×240 en het aspect ratio 4:3. De video business card is klein, licht en gemakkelijk inzetbaar voor een mailing of als giveaway.

Buttons
Op een video business card is het niet mogelijk om buttons te plaatsen voor bijvoorbeeld het volume. Hier is het papierformaat te klein voor. Mocht u toch buttons willen plaatsen voor het volume dan adviseren wij u de video business card+. Dit model is iets groter qua papierformaat maar zorgt ervoor dat u buttons kunt gebruiken voor onder andere het volume. Deze variant is tevens leverbaar met een 2.8 inch scherm.

USB Kabel
Bij de video business card leveren wij standaard een USB kabel. Met deze kabel is het mogelijk de video business card op te laden of video(s) te vervangen. Wanneer de video business card met de USB kabel aan uw computer gekoppeld wordt kunt u de huidige video vervangen voor een andere video. De video moet aan een aantal voorwaarden voldoen, wij helpen u graag. Doordat je de video kunt vervangen is de video business card altijd up to date te houden!

Ook interesse in een video business card? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Video business cards collage