Video Brochure

Een nieuwe en opvallende manier van presenteren! Combineer print met beeld en geluid! Als de video brochure wordt geopend begint uw video te spelen! En door het toevoegen van buttons kunnen zelfs verschillende video’s worden bekeken. De video brochure is voorzien van een oplaadbare batterij en kan dmv een USB kabel via uw computer worden opgeladen. Uw bedrijfsvideo krijgt met de video brochure veel meer impact!

MotionWise_collage-min

Papierformaten video brochure
De LCD video brochures zijn in verschillende maten leverbaar. A4, A5+, A5. Landscape of portrait, u kunt onze luxe brochures helemaal afstemmen op uw wensen. Liever een video brochure ter grootte van een visitekaartje? MotionWise levert ook Video Business Cards. Een digitaal visitekaartje waar u een persoonlijke presentatie op kunt zetten of natuurlijk uw bedrijfsfilm. Een Video BusinessCard is eigenlijk een mini-videobrochure met een 2.4 inch display. Gemakkelijk als mailing te versturen!

Buttons
Op de video brochures zijn buttons toe te voegen die het mogelijk maken om meerdere video’s op 1 brochure af te spelen. Of gebruik buttons juist voor het toevoegen van een pauze-knop of om het volume te kunnen regelen. Want onze video brochures zijn ook voorzien van een ingebouwde speaker. In veel gevallen is het prettig om het geluid wat zachter te kunnen zetten. Daarom adviseren wij om volumeknoppen te gebruiken. Er zijn standaard 5 buttons bij de prijs inbegrepen.

Diverse schermformaten video brochure
Video brochures zijn te verkrijgen in verschillende schermformaten: 2.4 inch, 2.8 inch, 4.3 inch, 5 inch, 7 inch en zelfs 10 inch behoort tot de mogelijkheden. Alle lcd schermen zijn van zeer hoge kwaliteit (sommige zelfs 1080p) en elk formaat heeft zijn eigen charme. De prijzen worden bepaald door de grootte van het scherm en door de oplage.

Geheugen
De LCD video brochures zijn standaard uitgerust met 128mb geheugen en een oplaadbare li-on batterij die ongeveer 1,5 uur meegaat. Wij zetten uw video kosteloos om naar het juiste formaat. Afhankelijk van de maat van het display kunnen wij 15 tot 20 minuten aan videomateriaal op 1 brochure plaatsen. Elke video brochure wordt geleverd met een USB kabel. Hiermee kunt u de accu via uw computer weer opladen. U kunt eventueel ook zelf de video(s) vervangen. Door de brochure aan uw computer te koppelen kunt u de oude video verwijderen en een nieuwe uploaden. Hierdoor zijn uw video brochures uitstekend up-to-date te houden en kunnen ze gerichter ingezet worden als marketingtool. Bekijk het productieproces om te zien hoe zo’n video brochure gemaakt wordt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte op maat!