TV commercial laten maken

 

U wilt een tv commercial laten maken? MotionWise heeft ruim 15 jaar ervaring met het produceren van tv commercials voor zowel regionale als landelijke televisie. Wij verzorgen het hele proces. Van het creatieve concept tot het digitaal aanleveren bij de uitzendinstantie.  Kortom… MotionWise maakt het!

 

Waarom een tv commercial laten maken?

Een tv commercial is in te zetten op lokale, regionale of landelijke televisie. Televisie is nog altijd een medium met een enorm bereik. Een tv commercial kan uw omzet dan ook een boost geven of zorgen voor naamsbekendheid! Met een MotionWise tv commercial bent u verzekerd van een unieke tv commercial die uw doelgroep bereikt!

Flexibel én creatief!

Wij beschikken over een creatief team die u kan helpen bij het formuleren van uw boodschap! MotionWise is zeer flexibel en zeven dagen per week beschikbaar voor het maken van uw tv commercial. Wij kunnen dan ook snel schakelen om uw doelstelling te realiseren. De combinatie van onze creativiteit, flexibiliteit en jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbare partner.

Uitzenden op Regionale of landelijke tv

Wilt u uw commercial op regionale of landelijke tv inzetten? MotionWise heeft directe lijnen met alle omroepen en is bekend met de desbetreffende aanleverspecificaties. Ook kunnen wij u helpen met het inkopen van de zendtijd. Bekijk Wat kost reclame en neem contact op. Op deze manier weet u zeker dat uw commercial juist wordt aangeleverd en u niet teveel betaald!

Online

Het online verspreiden van uw tv commercial wordt steeds belangrijker. MotionWise realiseert dit en kan u helpen om uw commercial online zo effectief mogelijk in te zetten!

Wilt u ook een unieke tv commercial laten maken? Bekijk audiovideoproducties.nl voor meer projecten, onze werkwijze of neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!