Relatiegeschenken

Naast Video Brochures kunnen wij ook de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken voor je verzorgen. Een relatiegeschenk is de ultieme manier om een medewerker of relatie te bedanken! Het is een blijvende herinnering. Door onze jarenlange ervaring in China hebben wij veel contacten met uiteenlopende producenten van premium gifts.

Groot assortiment
MotionWise is in staat om alle denkbare relatiegeschenken te leveren. Door onze contacten in China lopen wij voorop in trends waar wij je graag kennis mee laten maken. Wil je een traditioneel relatiegeschenk dan is dit natuurlijk ook geen probleem.

Snelle levertijden
Wij beschikken niet over voorraad maar zijn in staat om binnen twee weken te leveren. Wilt u sneller geleverd krijgen? Neem dan contact op! We doen er alles aan om uw deadline te halen.

Sourcen in China
Op zoek naar een specifiek product uit China? Zaken doen met China levert de nodige uitdagingen op waar wij je graag mee helpen. Wij nemen je die zorgen uit handen en leveren het product dat je zoekt! Vraag naar de mogelijkheden!