Skip links

Video Brochure

Hoe zorg je ervoor dat je in dit digitale tijdperk nog opvalt met je bedrijf? Hoe krijg je aandacht voor je product? Motionwise combineert beeld en geluid op de video brochure! De video brochure is dé nieuwe manier om je bedrijf of product op een originele manier te presenteren. Bij het openen van de brochure begint meteen je video te spelen. Het ingebouwde LCD scherm trekt direct de aandacht van de kijker.

Vraag een offerte aan

Schermformaten en geheugen

Videobrochures zijn te verkrijgen in verschillende schermformaten: 2.4, 4.3, 5, 7 en 10 inch. De kwaliteit van de LCD schermen is hoog. Dat geldt voor elk formaat. De prijs van de brochure hangt af van de grootte van het scherm, maar ook van de oplage. De LCD video brochures hebben standaard 128mb geheugen en een oplaadbare li-on batterij die ongeveer 1,5 uur meegaat. Afhankelijk van de maat van het display kunnen wij 15 tot 20 minuten aan videomateriaal op 1 brochure plaatsen. Het geheugen is naar wens uit te breiden. Wij zetten je video kosteloos om naar het juiste formaat.

Papierformaten

De video brochures zijn er in verschillende maten. A6, A5, A5+, A4 of een specifiek formaat. De video brochure is ook in een businesscard model te leveren! Een digitaal visitekaartje waar je een persoonlijke presentatie op zet of natuurlijk je bedrijfsfilm. Een Video Business Card heeft een 2.4 inch display, is klein en licht en gemakkelijk als mailing te versturen. De lay-out van de video brochure is helemaal naar wens in te vullen! Wij verzorgen graag het artwork voor je of sturen je het desbetreffende template.

Buttons

Op een video brochure kunnen één of meerdere video’s worden geplaatst. Bij meerdere video’s worden buttons toegevoegd op de brochure voor alle afzonderlijke video’s. Buttons zijn ook in te zetten als pauze en/of volumeknop. Voor een prettige geluidservaring adviseren we altijd gebruik te maken van volumeknoppen. Standaard zijn 5 buttons bij de prijs inbegrepen.

USB kabels

Bij elke video brochure leveren wij een USB kabel. Met deze kabel is het mogelijk om de video brochure op te laden. Het is mogelijk om zelf de video(s) te vervangen. Je koppelt de video brochure met de USB kabel aan je computer en verwijdert de video. Een nieuwe video kan dan worden geüpload. Deze video moet aan een aantal voorwaarden voldoen. We vertellen je daar later graag meer over. Doordat je de video kunt vervangen is de video brochure dus altijd actueel te houden.

Interesse in de video brochure? Vraag ons naar de mogelijkheden!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Selectievakjes