Bel Video Brochure

Wil je een verpletterende indruk maken op nieuwe klanten? Wil je klanten van hun sokken blazen? Motionwise presenteert als eerste in Europa de ‘belbrochure’!
De belbrochure is een prachtige video brochure maar dan met een bijzondere extra optie. De brochure heeft een geïntegreerde belmodule waarin je het telefoonnummer van je bedrijf programmeert. De klant bekijkt jouw prachtige video brochure en neemt met één druk op de belknop contact op. Je hebt je klant dus direct aan de telefoon. Korter worden de lijntjes niet!

Met de Bel Video Brochure kan de ontvanger van de brochure met één druk op de bel knop verbinding maken. Wel zo handig om snel een afspraak in te plannen!

Belbrochure_800x600_01
Belbrochure_800x600_02

MotionWise is al jaren marktleider op het gebied van video brochures. Ondanks dat de video brochure voor veel bedrijven al een innovatieve manier van marketing is zitten wij niet stil! De Bel Video Brochure is een revolutionair nieuw product waarmee wij de volgende stap zetten in direct marketing. Door middel van de geïntegreerde SIM kaart kan de ontvanger contact opnemen met één druk op de belknop. De perfecte manier om direct contact te krijgen met de ontvanger van de bel video brochure!

Word ook klant!

Vraag vandaag nog een offerte aan