Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is dé manier om uw (potentiële) klanten een unieke indruk te geven van uw bedrijf. Met een MotionWise bedrijfsfilm geeft u pas écht uw visitekaartje af en heeft u straks een video die gezien mag worden. MotionWise bedrijfsfilms worden uitgevoerd met de grootste zorg en passie voor het vak. U wilt een bedrijfsfilm die nog jaren meekan? MotionWise maakt het!

Script

MotionWise heeft ruim 15 jaar ervaring in het maken van bedrijfsfilms. Bij het maken van een bedrijfsfilm gaat het om het vertalen van uw boodschap naar beeld en geluid. Juist daarin is MotionWise bedreven! Wij werken met een team van tekstschrijvers die in staat zijn om uw missie en visie te vertalen naar een commerciële tekst. Een goed script is cruciaal voor het succes van de bedrijfsfilm. Wij zien het script dan ook als de belangrijkste stap in het maken van een bedrijfsvideo.

Camera

Als het script vaststaat kan er gestart worden met filmen. MotionWise gebruikt hoogwaardige camera’s en diverse cameratechnieken waardoor de kijker geboeid blijft. We gebruiken de beste cameramannen om er zeker van te zijn dat uw bedrijfsfilm een succes wordt!

Voice-overs

De bedrijfsfilm krijgt een professionele uitstraling door gebruik te maken van een goede voice over. MotionWise denkt altijd met u mee en zal een passend voorstel doen voor de juiste stem.

Wilt u ook een professionele bedrijfsfilm laten maken? We kunnen produceren voor bijna elk budget. Bekijk onze projecten of neem contact met ons op!